На Тернопіллі заліщицька державна гімназія отримала статус Microsoft Showcase School 2015-2016

На Тернопіллі заліщицька державна гімназія отримала статус Microsoft Showcase School 2015-2016

28.11.15 11:12 0 746
Навчальний заклад з України визнаний як глобальний лідер завдяки успішній інтеграції технології у викладанні та навчанні.

Заліщицька державна гімназія обрана корпорацією Майкрософт як Показова-Школа 2015-2016 за відмінні успіхи у трансформації свого навчального середовища, забезпеченні (створенні умов та використанні) більш персоналізованого навчання учнів, використанні хмарних технологій з метою кращої підготовки учнів – успішних фахівців своєї справи у майбутньому.

Заліщицька державна гімназія приєднується до ексклюзивної спільноти 400 головних шкіл світу, визнання яких дозволяє по-справжньому оцінити їх новаторські зусилля та інновації в переосмисленні викладання, навчання і оцінювання, щоб просувати використання навичок 21 століття.

«Отримання статусу Показова-Школа Майкрософт – велика честь і визнання ентузіазму нашого педагогічного колективу, які створюють сучасне інноваційне навчальне середовище», говорить директор Заліщицької державної гімназії Олександра Войчишин.

«Ми з нетерпінням чекаємо на можливість ділитися своїм досвідом з іншими школами в Україні та у світі, щоб продовжувати пошук інноваційних способів для забезпечення наших учнів відповідними інструментами, необхідних для успішного навчання у класах та за їх межами».

Як Показова-Школа, Заліщицька державна гімназія буде тісно співпрацювати з корпорацією Майкрософт, щоб і надалі просувати інноваційні процеси в освітню галузь, і передавати своє бачення розвитку освіти при використанні технологій, організовуючи у гімназії семінари, на яких директор та педагоги будуть ділитися досвідом, а також заклад буде наставником для інших шкіл з питань практик освітніх трансформацій.

“Microsoft Showcase Schools – це яскраві приклади тих шкіл, котрі впроваджують та просувають інновації, обираючи різноманітні способи, щоб налагодити співпрацю, мотивувати учнів, і створювати спільноту громадян, які прагнуть до знань, як в школі, так і поза її межами, ” сказав Антоні Салсіто, віце президент сектору Глобальної освіти корпорації Майкрософт. “Ці школи насправді трансформують освітні процеси і забезпечують більш персоналізоване навчання для учнів, надихаючи їх досягати більшого.”

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під ...
Наступна новина: На Вінничині поліція працює ...

КОМЕНТАРІ