Тернопілля: на Зборівщині провели тренінги проти проявів насильства над дітьми

Тернопілля: на Зборівщині провели тренінги проти проявів насильства над дітьми

28.11.15 15:07 0 675
Працівниками Зборівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та служби у справах дітей райдержадміністрації проведено тренінги проти проявів насильства над дітьми.

Проблема насильства і жорстокого поводження з дітьми є, на жаль, ще дуже актуальною, інформують у Зборівській РДА.

Практика показує, що зростає і кількість агресивних проявів у дітей, що виявляються у протиправній поведінці, поширенні негативних явищ. Отож допомогти учням зрозуміти зміст життя, визначити своє місце в ньому, закріпити знання про права людини, про насильство та його види, формувати навички правомірної поведінки, виховувати толерантність у ставленні до людей – такою була мета психолого-педагогічних тренінгів на тему : « НІ! – жорстокості й насильству над дітьми» та «Ми проти насильства», який 26 листопада 2015 року було проведено працівниками районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та служби у справах дітей райдержадміністрації в ЗОШ І-ІІІст. с. Млинівці з учнями 5-11 класів в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

В ході занять було проведено ряд вправ щоб з'ясувати, як діти розуміють термін насильства, що воно на їх думку означає, які є його види. Надали можливість самим проаналізувати прояви насильства. Усі учасники заходів отримали інформаційно-просвітницькі буклети.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Житомирському районі у ...

КОМЕНТАРІ