У Рівному відбувся круглий стіл і практичний
 семінар на тему

У Рівному відбувся круглий стіл і практичний семінар на тему "Створення креативного кластеру"

28.11.15 13:11 0 554
"Розвиток локальної економіки і SMART партнерство", - під такою назвою у Рівному в міському будинку культури пройшов практичний семінар з креативної економіки. Організаторами виступили Форум культурних ініціатив ГО "Юнікордіс" та портал креативної економіки Сhernozem.

Розпочався захід з круглого столу, на якому обговорили створення креативного кластеру в місті Рівне.

Модераторами семінару були рівненський бізнесмен Сергій Гемберг, латвійський експерт Віта Браковська та киянин Костянтин Кожемяка.

Учасники дійства були політичні лідери, представники регіональні еліти, бізнесу, представники регіональних навчальних закладів, громадські діячі, журналісти.

Відвідав семінар й міський голова Рівного Володимир Хомко, який запевнив усіх присутніх в підтримці ініціатив та важливості впровадження їх в нашому обласному центрі.

Метою заходу було обговорення прикладів кластерних ініціатив в ЄС для підвищення обізнаності про концепцію кластера і його регіонального впливу, а також визначення реальної вигоди для учасників кластеру, формулювання потенційних проблем та можливостей в процесі формування кластеру.

Довідково. Креативний кластер - певне середовище (будівля, завод, технопарк і т.д.), яке об`єднує організації та підприємства культурної сфери розмаїтих напрямків. Внаслідок поєднання багатьох розмаїтих форм культурного підприємництва (театр, мода, дизайн чи музика) такі кластери стають місцями інновацій та креативу.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині виявили ...

КОМЕНТАРІ