На Хмельниччині під колесами "ВАЗу" загинув велосипедист

На Хмельниччині під колесами "ВАЗу" загинув велосипедист

28.11.15 11:01 0 547
ДТП сталася у місті Старокостянтинові. Після зіткнення автомобіль викинуло на прилегле до дороги поле, по якому він проїхав ще близько 400 метрів, аж поки не зупинився. Там його і затримали місцеві поліцейські.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 листопада, близько 17.10 по вулиці Горького в місті Старокостянтинові. 37-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2115», не впорався з керуванням, не обрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з 62-річним велосипедистом.

Внаслідок ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці. Водій автомобіля, не зупиняючись, з'їхав на поле, по якому ще проїхав близько 400 метрів, після чого зупинився. Там його і затримали місцеві поліцейські, яких викликав свідок події.

Водій стверджує, що не бачив велосипедиста і подумав, що просто наїхав на якусь перешкоду.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцькому ЦНАПі ...
Наступна новина: На Тернопіллі заліщицька ...

КОМЕНТАРІ