В УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ ОХОРОНИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ РЕФОРМУВАННЯ

В УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ ОХОРОНИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ РЕФОРМУВАННЯ

29.11.15 11:30 0 587
Днями начальник управління поліції охорони в Закарпатській області зустрівся з працівниками Управління, які виявили бажання продовжити роботу в поліції.

На розгляд учасників наради були винесені питання щодо кадрової політики в Управлінні після реорганізації та діяльності підрозділів у нових умовах.

- Ні для кого не секрет, що згідно Закону України «Про Національну поліцію» було створено нові територіальні органи Національної поліції, в тому числі поліцію охорони. ми працюємо над побудовою системи, в якій поліція охорони ефективно виконуватиме свої функції. І надалі продовжуємо забезпечувати захист майна громадян – зазначив керівник.

Очільник закарпатської поліції охорони звернув увагу працівників Управління на підготовку до переатестації. Адже, щоб продовжити службу вже в лавах Національної поліції – доведеться скласти відповідний іспит.

- Ми на фінальній стадії реформування. Ви повинні розуміти, ніхто не перейде автоматично з міліції в поліцію – каже Андрій Литовченко.- Весь особовий склад, що виявив бажання продовжити працювати задля забезпечення правопорядку та захисту майна громадян обов'язково повинен пройти переатестацію. Усіх чекає складання іспиту: а це математичні, аналітичні завдання, логічні головоломки. І,звичайно, перевірка знання законодавства.

- Процес буде прозорим і неупередженим. Тож візьміть це до уваги, і вже розпочинайте підготовку до тестування, - додав керівник.

Управління поліції охорони

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях вшанували ...
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ