На Хмельниччині працівники Кам'янець-Подільського відділу поліції зустрілися з депутатами та громадським активом міста

На Хмельниччині працівники Кам'янець-Подільського відділу поліції зустрілися з депутатами та громадським активом міста

29.11.15 14:59 0 596
Правоохоронці обговорили з громадою важливі питання забезпечення публічної безпеки в місті та методи взаємодії задля ефективної боротьби зі злочинністю.

У Кам'янець-Подільській міській раді відбулась зустріч керівництва місцевого відділу поліції з представниками громадських організацій, членами громадських формуваннями, представниками засобів масової інформації, новообраним депутатським корпусом та активом міста.

Присутні поставили правоохоронцям чимало гострих та незручних питань, лунала з залу і критика. Але у місцевому відділі поліції переконані, що саме такі відверті розмови з громадою сприятимуть побудові довірливих і конструктивних взаємовідносин.

— Метою зустрічі було обговорення діяльності поліції, визначення поточних проблем та обрання найефективніших способів їх вирішення, залучення громадськості до розгляду скарг на дії чи бездіяльність поліцейських та розробка спільних проектів із громадськістю, — зазначив начальник Кам'янець-Подільського відділу поліції Володимир Калашнік. — Попри деякі критичні зауваження, мети було досягнуто — ми перейшли до конструктивного діалогу. Були підняті питання щодо обмеження діяльність нічних розважальних закладів, додаткового облаштування вулиць міста камерами відеоспостереження тощо.

Також правоохоронці запропонували, щоб громада висунула кількох представників для участі у відкритих нарадах Кам'янець-Подільського відділу поліції для об'єктивного вирішення проблемних питань, а також для розгляду скарг на дії чи бездіяльність поліції. Такі зустрічі надалі проводитимуться кожних два місяці.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Народний ...
Наступна новина: У Вінниці 17-річний хлопець ...

КОМЕНТАРІ