На Вінниччині вшанували пам'ять жертв голодоморів в Україні (+фото)

На Вінниччині вшанували пам'ять жертв голодоморів в Україні (+фото)

29.11.15 12:45 0 679
З метою гідного вшанування в області Дня пам'яті жертв голодоморів в Україні, відбувся мітинг-реквієм та церемонія покладання квітів з лампадками до пам'ятного знаку «Жертвам голодомору 1932-1933 років».

У заході взяли участь керівники області та міста, зокрема, заступник голови - директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації – Ігор Івасюк, міський голова Сергій Моргунов, представники структурних підрозділів ОДА, релігійних громад, трудових колективів, військовослужбовці та мешканців міста.

День пам'яті жертв голодоморів — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада.

28 листопада – День пам'яті жертв голодоморів, який є найтрагічнішою сторінкою в історії України та однією з найбільш великих катастроф за все існування людства. В цей день Україна шанує пам'ять мільйонів жертв голодоморів і низько вклоняється проявленій твердості та мужності нашого народу.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять жертв голодоморів в Україні, запалили пам'ятні свічки та поклали квіти.





















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Поліція розшукує ...

КОМЕНТАРІ