На Вінничині поліцейські разом з дітьми зіграли у гру "Країна Здоровляндія"

На Вінничині поліцейські разом з дітьми зіграли у гру "Країна Здоровляндія"

29.11.15 12:34 0 566
В клубі безпечної поведінки «Гараж 77» працівники Національної поліції Вінниччини нагадали школярам правила безпечної поведінки на дорозі та правила поведінки у побуті.

В ході заняття правоохоронці розповіли школярам про історію виникнення першого автомобіля, правил дорожнього руху та вивчали небезпечні фактори, які оточують неповнолітніх як на вулиці, так і в дома.

Під час лекції школярі переглянули навчальний фільм з дотримання правил безпечної поведінки на дорозі та проаналізували типові помилки, які допускають підлітки при перетині проїзної частини дороги.

Крім цього, школярам розповіли про необхідність ведення здорового способу життя та вплив на людський організм шкідливих звичок.

На практичній частині заняття поліцейські разом з дітьми зіграли у гру «Країна Здоровляндія», яка дає можливість з раннього дитинства прививати навички здорового способу життя та цінувати здоров'я.

Для поглибленого вивчення правил безпечної поведінки на дорозі правоохоронці подарували школярам книжки для сучасних дітей та дорослих «1000 та 1 поворот».

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НКРЕКП підтримала ...
Наступна новина: На Вінниччині вшанували ...

КОМЕНТАРІ