В Житомирській області у Бердичеві поліція викрила злодійкуватого помічника-ремонтника

В Житомирській області у Бердичеві поліція викрила злодійкуватого помічника-ремонтника

30.11.15 08:11 0 585
Працівники Бердичівського відділу поліції встановили, що крадіжку мобільного телефону з будинку жителя с. Радянського вчинив 31-річний його односельчанин. Триває подальше розслідування.

26 листопада до Бердичівського відділу поліції звернувся 30-річний житель райцентру із заявою про викрадення з його будинку у с. Радянському мобільного телефону вартістю 2 тисячі гривень.

– Поліція встановила, що крадіжку вчинив 31-річний житель цього ж села, який допомагав господарю здійснювати ремонтні роботи у будинку. Мобільний телефон чоловік встиг здати до місцевого ломбарду, про що свідчила вилучена у нього квитанція. Триває подальше розслідування, – повідомив т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Олег Войтюк.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством чоловікові загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері та вікна. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ