Дефіциту коштів на виплату субсидій на тверде паливо та скраплений газ на Вінниччині немає

Дефіциту коштів на виплату субсидій на тверде паливо та скраплений газ на Вінниччині немає

01.12.15 18:48 0 614
На Вінниччині сума нарахованих субсидій становить 364,3 млн. грн., в тому числі 63,6 млн. грн. на тверде паливо та скраплений газ. На цьому, під час щотижневої наради у голови облдержадміністрації повідомила голова ліквідаційної комісії, заступник директора департаменту соціальної політики ОДА Наталя Остапенко.

Однак, за її словами витрати на оплату субсидій на тверде паливо та скраплений газ перевищують передбачену на ці виплати субвенцію для області майже на 40 мільйонів гривень.

«Департамент соціальної політики облдержадміністрації звернувся до профільного Міністерства про збільшення субвенції на тверде паливо та скраплений газ. На ми отримали інформацію з Міністерства і проводимо перерозподіл коштів в межах субвенції на субсидії загалом» - зауважила Наталя Остапенко.

До речі, з державного бюджету на виплату житлових субсидій в поточному році Вінницькій області додатково виділено субвенцію в розмірі 347,5 млн. грн. Загалом сума на виплату житлових субсидій становить 531,7 млн. грн., що на 431,1 млн. грн. більше, ніж в 2014 році.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ