В Житомирській області за добу малинські рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію пожеж

В Житомирській області за добу малинські рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію пожеж

01.12.15 18:50 0 621
29 листопада о 10:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в будівлі шлакоблочного гаражу, що розташований на одній із вулиць м. Малин. За місцем виклику виїхало чергове відділення 13-ї державної пожежно-рятувальної частини. Було встановлено, що пожежа виникла в приміщенні гаражу розміром 5х4 м, що розташований на території гаражного кооперативу.

Пожежа ліквідована об 11:00. Також вогнеборці запобігли можливому поширенню полум’я на розташовані поруч гаражі. Вогонь пошкодив лише 6 кв м стіни та автомобіль «Опель-Кадет».

З’ясувалось, власник напередодні проводив у приміщенні гаражу зварювальні роботи, що і могло стати причиною загорання. До ліквідації надзвичайної події було залучено 5 рятувальників та 1 пожежний автомобіль.

Того ж дня о 12:15 до вогнеборців надійшло ще одне повідомлення про пожежу. Загорання виникло в дерев’яному житловому будинку в с. Нові Вороб'ї Малинського району.

Бійці ДСНС, які прибули до місця події, з’ясували, що вогонь охопив ванну кімнату, приміщення зали та частково дах будинку.

Пожежу було ліквідовано о 15:15. Також вогнеборці не допустили подальшого розповсюдження вогню по всій площі будівлі. Вогнем знищено дах, 2 кв. м перекриття, пошкоджено майно в кімнаті та веранді.

До ліквідації займання залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Внаслідок загорянь загиблих та травмованих немає. Наразі всі обставини подій встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ