На Житомирщині поліцейські викрили злодія,який викрав у літньої пенсіонерки грошові заощадження

На Житомирщині поліцейські викрили злодія,який викрав у літньої пенсіонерки грошові заощадження

01.12.15 12:55 0 514
З будинку 88-річної жительки Ємільчинського району односельчанин виніс понад 37 тисяч гривень. Правоохоронці затримали злодія і повернули пенсіонерці викрадені кошти. Розпочато кримінальне провадження.

До Ємільчинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що з будинку 88-річної жительки с. Серби викрадено значну суму коштів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з'ясували, що бабуся проживає одиноко. Впоратися їй з господарством допомагають односельчани.

Правоохоронці провели низку слідчо-розшукових заходів, у рамках яких, зокрема, встановили коло осіб, які навідувалися до бабусиної оселі незадовго до вчинення крадіжки. Відтак у результаті спілкування з кожним із них поліцейські обґрунтовано запідозрили, що до злочину може бути причетний 49-річний односельчанин пенсіонерки. У крадіжці він зізнався. Викрадену у заявниці суму у нього вилучено.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством, таємне викрадення чужого майна карається штрафом, піврічним арештом, громадськими чи виправними роботами, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ