В Закарпатській області на пожежі в с. Олешник загинув 60-річний чоловік

В Закарпатській області на пожежі в с. Олешник загинув 60-річний чоловік

01.12.15 13:59 0 628
30 листопада на вул. П.Копчі в с. Олешник Виноградівського району трапилася пожежа на території приватного обійстя – третя за два роки. Якщо два попередні рази за цією адресою горів житловий будинок, то тепер вогонь охопив літню кухню. У ній самотньо мешкав 60-річний пенсіонер, котрий, за словами очевидців, часто зловживав спиртним. Загорання в будівлі помітили сусіди, які о 12:00 повідомили про подію до Служби порятунку «101».

Для ліквідації вогню в с. Олешник направили два відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів. Через запізніле повідомлення, на момент прибуття пожежних підрозділів полум’я охопило дах літньої кухні. Отож насамперед о 12:25 бійці ДСНС локалізували пожежу, щоб вогонь не поширився на розташований поруч житловий будинок. О 13:45 загорання вдалося повністю ліквідувати. На місці пожежі рятувальники виявили труп власника обійстя 1955 року народження.

Імовірно, пожежа виникла через порушення правил експлуатації пічного опалення. Вочевидь, господар залишив дверцята топки відкритими. Звідти іскра потрапила на сміття, яке лежало на підлозі біля грубки. Відтак полум’я розповсюдилося на всю кімнату. Як наслідок, вогонь знищив двері, вікно, 10 кв. м. перекриття, 5 кв. м. покрівлі літньої кухні та домашнє майно, що знаходилося всередині кімнати. Завдані збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ