В Луцьку понад 140 тисяч домогосподарств області вже отримують житлові субсидії

В Луцьку понад 140 тисяч домогосподарств області вже отримують житлові субсидії

01.12.15 13:21 0 581
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник міського голови Лариса Соколовська, секретар міської ради Юлія Вусенко.

На нараді заслухали інформації про діяльність головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області. Начальник управління Петро Філіпчук зазначив, що відбулося перерахування пенсій. В середньому виплати збільшилися на 123 тисячі гривень 60 копійок. Це потребує додатково 30 мільйонів гривень щомісячно. Проте виплата пенсій здійснюється своєчасно, у грудні будуть завершені усі виплати, передбачені на 2015 рік.

Про діяльність обласного центру зайнятості звітувала директор Раїса Кучмук. Вона повідомила, що на заходи з працевлаштування у 2015 році було передбачено 147 мільйонів гривень. Володимир Гунчик акцентував, що центрам зайнятості потрібно більше уваги приділяти допомозі демобілізованим учасникам АТО.

Було обговорено стан призначення житлових субсидій за спрощеною процедурою. На житлові субсидії оформили понад 140 тисяч домогосподарств області. Волиняли продовжують звертатися із заявами на отримання житлових субсидій.

Учасники наради також заслухали інформацію про роботу управління Держпраці у Волинській області та головного управління юстиції у Волинській області.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Львівщині у результаті ...

КОМЕНТАРІ