В Луцьку майстер-клас та арт-терапія з особистісного зростання для дітей з особливими потребами

В Луцьку майстер-клас та арт-терапія з особистісного зростання для дітей з особливими потребами

01.12.15 11:13 0 602
У суботу, 28 листопада, в Луцькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у партнерстві з Студією творчості та дизайну «Метелик» та ТМ «Забіяка» відбувся захід для дітей з особливими потребами. Водночас, під час майстер-класу діти створювали янголів з бісеру та проводилась арт-терапія з особистісного зростання. Морозова Тетяна Ананівна, головний спеціаліст відділу соціальної роботи залучила до роботи ТМ «Забіяка», які, до слова, є постійними соціальними партнерами Центру. Майстриня та художник Валентина Шотік запропонувала малечі створити свого янгола-охоронця, у кожну бусинку вложити свої страхи, переживання, побоювання і також вплести надію, добро, свої мрії та вчинки.

Початкова дитяча сором'язливість зникла вже із самого початку, а цікавість і бажання створити щось прекрасне переповнювали маленьких дизайнерів. ТМ «Забіяка» впродовж заходу пригощала діток ковбасними смаколиками.

А в кінці заняття кожен з учасників отримав повний пакет подарунків від ТМ «Забіяка» та щастя від того, що зміг власними руками створити неймовірно прекрасного янгола-охоронця!

Діти написали також і свої побажання до чарівної ковбасної країни ТМ «Забіяка». Спільно виготовлений янголик подарували Максиму Ігоровичу Терещенку, маркетологу ТМ «Забіяка» для підприємсства на знак вдячності від дітей та нагадування про їхні добрі справи для малечі.

«Мабуть немає більшого щастя на землі, ніж посмішки та щастя дітей! Задля них ми живемо, їм ми даруємо наше все і хочемо, щоб їх життя було насиченим і сповненим радістю. І ТМ "Забіяка" не може залишитись осторонь діток з особливими потребами! Тому разом з чарівницями Валентиною та Тетяною зі Студії дизайну та творчості "Метелик", ми надіємось, що подарували дітям радість», - сказав Максим Терещенко.

Малеча ще записувалась на такі заняття та радо поспішала додому потішити своїх батьків, сестричок чи братиків смачною продукцією від ТМ «Забіяка».

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді - 256042

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 1 грудня у Тернополі ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ