Волинська область: тривають заходи для запобігання пожежам з вини дітей

Волинська область: тривають заходи для запобігання пожежам з вини дітей

01.12.15 14:25 0 571
Фахівці цивільного захисту Любомльського, Шацького

, Горохівського райвідділів (секторів) Управління ДСНС України у Волинській області провели навчально-пізнавальні уроки для учнівської молоді з метою підвищення рівня обізнаності підростаючого покоління з основами безпеки життєдіяльності та порядком дій на випадок різного роду надзвичайних ситуацій.

Школярам розповіли про найпоширеніші причини виникнення пожеж, їх наслідки, ознайомили з надзвичайними ситуаціями, які виникали в області та на території районів. Йшлося також і про правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, оскільки підліткам цікаве все, що потрапляє до їх рук, а оосбливо невідомі знахідки.

Учні обіцяли фахівцям ДСНС бути пильними, оскільки зрозуміли, що сучасні вибухові пристрої можуть знаходитись в будь-яких місцях.

Рятувальники навчили школярів правил використання вогнегасників, роз’яснили принцип їх будови та порядок застосування, детально зупинились на алгоритмах виклику служб екстреного реагування, дій на випадок пожеж та різного роду надзвичайних ситуацій.

У ДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ