Волинська область: за минулі вихідні рятувальники ліквідували 4 пожежі у житловому секторі

Волинська область: за минулі вихідні рятувальники ліквідували 4 пожежі у житловому секторі

01.12.15 12:25 0 559
28-29 листопада на території Волинської області трапилося 4 пожежі. Випадки загорань зафіксовані у приватному житловому секторі.

О 01:45 28 листопада до служби «101» надійшов виклик про горіння господарського приміщення у селі Глухи Старовижівського району. Для ліквідації було направлено команди місцевої пожежної охорони сіл Глухи та Дубечне, а також рятувальників ДПРЧ-16 селища Стара Вижівка. О 02:30 пожежа, що, за попередніми даними, трапилася внаслідок короткого замикання електромережі, була приборкана.

Цього ж дня о 18:11 зафіксовано повідомлення про пожежу господарської споруди у селі Гішин Ковельського району, для подолання якого були залучені працівники ДПРЧ-19 та місцева пожежна охорона села Доротище. О 19:38 бійці ДСНС ліквідували горіння. Причина пожежі встановлюється.

29 листопада близько опівночі мешканці села Тишковичі Іваничівського району помітили вогонь, що виривався з-під даху гаража на території одного з приватних господарств. До ліквідації пожежі за дев’ять хвилин після виклику прибули рятувальники ДПРЧ-18 з райцентру, згодом їм на допомогу прибули два відділення бійців ДПРЧ-5 міста Нововолинська. О 01:19 пожежа була ліквідована. Імовірно, вона трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

О 02:00 29 листопада горіли контейнери зі сміттям на прибудинковій території по проспекту Соборності в місті Луцьку. Уже за 6 хвилин після повідомлення на місце події прибули рятувальники Частини спеціальної пожежної техніки, які ліквідували горіння за дві хвилини. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем. Імовірно, вогонь спалахнув від непогашеного недопалка, кинутого у сміттєвий контейнер.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність суворого дотримання правил безпеки у побуті. Cлід пильнувати за справністю печей опалення, а також дотримуватися вимог електробезпеки. Крім того, пояснити дітям небезпеку розваг з вогнем, ховати від них сірники та запальнички.

У випадку пожежі викликати рятувальників за номером «101»!

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Прокуратура м. Вінниці ...

КОМЕНТАРІ