На Львівщині тривають уроки безпеки для дітей

На Львівщині тривають уроки безпеки для дітей

01.12.15 09:12 0 606
* На Львівщині тривають уроки безпеки для школярів, під час яких правоохоронці навчають малечу, як правильно поводитись на дорозі. Працівники поліції спілкуються, насамперед, із учнями молодших класів, адже дітки такого віку найчастіше потрапляють у дорожньо-транспортні пригоди.

Нещодавно правоохоронці завітали до школи у селі Солонка, що у Пустомитівському районі та провели уроки безпеки для першокласників. Малята із цікавістю слухали настанови працівників поліції, ділилися власними враженнями та думками.

Гості у погонах розказали школярикам, що, як правило, у прикрі ситуації на дорозі потрапляють дітки-пішоходи, тож потрібно завжди бути уважними й обережними на вулиці, дотримуватися правил безпеки.

Правоохоронці також пояснили дітям, чому вкрай важливо, аби на куртці чи шкільному портфелику бути світловідбиваючі елементи. «Такі «світлячки» допомагають бути помітними на дорозі у вечірній час!», - наголосили працівники поліції.

Усі учасники акції отримали корисні «шпаргалки» із Правилами дорожнього руху для школярів, а також світлоповертаючі наліпки – яскраві «зірочки» та «валентинки».

Відділ управління превентивної діяльності

Головного управління Національної поліції

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За тиждень у Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ