У Хмельницькій області безмежний патріотизм і велике бажання допомогти нашій армії

У Хмельницькій області безмежний патріотизм і велике бажання допомогти нашій армії

01.12.15 08:07 0 572
Приємно відзначити, що патріотизм і прагнення допомогти українським військовим не зменшує обертів. Допоки тривають військові дії на Донбасі, підтримка вояків та їхніх сімей залишаються першочерговим обов'язком для ізяславчан. Умови хлопців на війні залишаються жахливими, а бійцям немає від кого більше чекати допомоги, як від своїх рідних та земляків.

Цими днями відбувся черговий етап збору гуманітарної допомоги нашим бійцям, які відстоюють незалежність та суверенітет України, перебуваючи в зоні проведення АТО.

На цей раз до збору гуманітарної допомоги долучилася і громада Ліщанської сільської ради.

За ініціативою сільського голови, а також батька учасника АТО, який на даний час перебуває на передовій, Володимира Лаврука в сільському будинку культури громада сільської ради збирала благодійну допомогу для наших захисників.

Активну участь у зборі продуктів харчування для учасників бойових дій взяла й дітвора. Дитинство і війна поняття не сумісні, але діти неоголошеної війни швидко подорослішали і, надихаючись прикладом старших, стали до «станка» допомоги нашим солдатам. І це не «з-під палки». Про їхні дитячі маленькі подвиги не пишуть статті у багатотиражних газетах і не знімають сюжети центральні канали. А вони нарівні із дорослими плетуть маскувальні сітки, печуть бійцям АТО пиріжки, в'яжуть шкарпетки, збирають гроші й роблять обереги, щоб там, на передовій, підтримати наших солдат і ще раз нагадати «Хлопці, тримайтеся, ви не самі, ми з вами». Юні волонтери роблять маленькі дива, які щодня рятують життя наших захисників на Сході України.

Для наших солдат важлива будь-яка підтримка, особливо дітей, адже саме заради їхнього щасливого майбутнього і взяли наші бойові хлопці в руки зброю.

Громадою Ліщанської сільської ради зібрано продукти харчування: картопля, морква, цукор, крупи, консервація, тощо. Скільки всього необхідного зібрали для воїнів – підрахувати складно, проте машина була повністю забита гуманітарною допомогою.

Зібрана жителями вищезазначеної сільської місцевості благодійна допомога була доставлена до районної волонтерської організації «Фонд Заславщини», проте цього разу дану допомогу розділять на дві частини. Консервації та швидкопсуючі продукти будуть доставлені до військового госпіталю нашим пораненим побратимам, а решта продуктів будуть доставлені отцю Володимиру Ковальчуку та його прихожанам, котрі, у свою чергу, власноруч виготовляють сухі пайки для бійців.

Тож, коли відважні волонтери Ізяславщини вирушатимуть в зону бойових дій, вони поїдуть не з «порожніми руками».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінниччині призначено ...

КОМЕНТАРІ