На Хмельниччині крадія допомогло затримати відео з камери спостереження

На Хмельниччині крадія допомогло затримати відео з камери спостереження

01.12.15 11:28 0 568
Злочин було скоєно у місті Старокостянтинові. По дорозі до місцевого реабілітаційного центру киянин, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, зайшов «на каву» до місцевого кафе, звідки викрав грошові кошти в сумі 350 гривень.

35-річний киянин приїхав у Старокостянтинів для проходження лікування від алкоголізму в реабілітаційному центрі місцевого костелу. Та, окрім проблем з алкоголем, у чоловіка були ще й проблеми із законом. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і провів за ґратами в сукупності 9 років і 6 місяців.

Лікуватися від алкоголізму чоловік приїхав, будучи на підпитку. Прямо з вокзалу він зайшов до кафе-бару «на каву», де, скориставшись відсутністю обслуговуючого персоналу, викрав з барної стійки 350 гривень. Із зазначеної суми зловмисник витратив трохи більше двох сотень, решту у нього вилучили.

— Після прибуття на місце події ми одразу переглянули записи з камер відеоспостереження даного кафе-бару. Камера зафіксувала невідомого чоловіка з великою дорожньою сумкою, який таємно заволодів коштами з барної стійки та поспішно залишив заклад, — розповідає оперуповноважений Старокостянтинівського відділу поліції Олег Чорноус, який брав участь у затриманні крадія. — Після встановлення особи зловмисника, який скоїв крадіжку, ми одразу вирушили на прочісування міста і на одній із зупинок помітили схожого чоловіка. В ході спілкування він зізнався у скоєному і добровільно віддав решту грошей.

Наразі чоловікові оголошено про підозру за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині внаслідок ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ