Чернівці: На фестивалі імені Назарія Яремчука виступили професійні артисти і аматори

Чернівці: На фестивалі імені Назарія Яремчука виступили професійні артисти і аматори

01.12.15 08:49 0 555
З нагоди відзначення 64-ї річниці від дня народження українського співака, Народного артиста України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Назарія Яремчука 29 листопада в Чернівецькій обласній філармонії відбувся Міський фестиваль української сучасної естрадної пісні імені Назарія Яремчука.

У Фестивальній програмі звучали твори відомих українських композиторів, пісні з репертуару Назарія Яремчука. У фестивалі взяли участь як професійні артисти обласної філармонії Ігор Раца, Марина Курилюк, заслужені артисти України Василь Данилюк та Іван Дерда, Народна аматорська чоловіча хорова капела «Дзвін» та Квартет «Classik» Чернівецького національного університету, так і аматори, учасники музичних колективів, вокальні ансамблі та окремі виконавці закладів культури м.Чернівців. Серед відомих глядачу: Шоу-група «Вікторія» Центрального парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, Олександра Яремович та народний вокально-інструментальний ансамбль «Метроном» Будинку естетики та дозвілля, вокалістка Центру дозвілля дітей та юнацтва парку ім. Ю.Федьковича Катерина Козачук, автор та виконавець пісень, Лауреат літературно-мистецької премії ім. С.Воробкевича Любомир Равлюк та народні аматорські вокальні колективи Центрального Палацу культури, дуети, тріо та вокалісти Культурно-просвітницького центру, Культурно-мистецького центру «Садгора», Клубу мікрорайону «Рогізна». Будинок культури творчої молоді «Автограф» представив на фестиваль наймолодшого серед учасників – Станіслава Семенюка з піснею «Скрипка».

Організатори фестивалю відзначили всіх учасників дипломами, кубками та пам'ятними подарунками.

З подякою від родини виступила дружина Назарія Яремчука Дарина. На завершення фестивального дійства своєю творчістю порадувала глядача Марія Яремчук.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ