На Вінниччині проходитиме Всеукраїнська Декада зайнятості учасників АТО та осіб з інвалідністю

На Вінниччині проходитиме Всеукраїнська Декада зайнятості учасників АТО та осіб з інвалідністю

02.12.15 09:52 0 596
За ініціативи Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та підтримки Міністерства соціальної політики України з 1 по 10 грудня 2015 року проходить Всеукраїнська Декада зайнятості для учасників антитерористичної операції та осіб з інвалідністю.

З нагоди Міжнародного дня інвалідів у зазначений період в базових центрах зайнятості області відбудуться комплексні інформаційно-роз'яснювальні та профорієнтаційні заходи для демобілізованих учасників АТО, осіб з інвалідністю.

Зокрема, 2 грудня 2015 року за ініціативи обласного та Ленінського районного м. Вінниці центрів зайнятості на базі Вінницького міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів «Поділля» відбудуться такі заходи:

- Презентація навчального заходу для осіб з інвалідністю;

- Тренінг для осіб з інвалідністю без досвіду роботи, які навчаються у Вінницькому міжрегіональному центрі професійної реабілітації інвалідів «Поділля» на тему: «Сучасне мислення – ефективна адаптація на ринку праці»;

- Брифінг на тему: «Професійна адаптація осіб з інвалідністю в контексті співпраці обласної служби зайнятості з Вінницьким міжрегіональним центром професійної реабілітації інвалідів «Поділля»

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ