Другий Шведсько-український форум в Житомирі

Другий Шведсько-український форум в Житомирі

02.12.15 09:29 0 596
У сесійній залі Житомирської міської ради 1 грудня розпочався II Шведсько-український форум з енергоефективності й чистих технологій.

Метою заходу є презентація шведських інноваційних рішень у сферах центрального опалення, водоочищення, поводження з твердими побутовими відходами, вентиляції і відновлювальної енергетики для українських муніципалітетів і приватних компаній.

— «40 років тому Швеція була індустріальною країною, але у 1973 настала криза, яка все змінила. Швеція мала щось робити. Ми навчилися економити ресурси нашої країни. Криза минула, а наш довід залишився, і ми розповімо вам як використовувати усі свої ресурси із розумом», – сказав на початку форуму регіональний менеджер Business Sweden в Україні Даніель Ларсон.

Учасники впевнені, що основна ціль форуму – це збільшення інвестицій в енергоефективність Житомирщини, а завдання міжнародних фінансових інституцій – детальне інформування про актуальні програми і фінансові інструменти, які доступні українському ринку .

Важливою частиною форуму є дискусія у форматі круглого столу, де будуть обговорюватися актуальні питання державного регулювання, політики у сфері енергоефективності і впровадження чистих технологій.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Щоб потрапити на побачення ...

КОМЕНТАРІ