Поліція Житомирщини застерігає: негода ускладнила дорожні умови

Поліція Житомирщини застерігає: негода ускладнила дорожні умови

02.12.15 13:32 0 696
1 грудня станом на 15.00 в обласному центрі зареєстровано 5 ДТП, в яких 2 пішоходів травмовано. Ще 2 пригоди, в яких загинули 4 людей, сталися у Володарськ-Волинському та Коростишівському районах. Однією з причин ДТП стало ігнорування водіями особливостей кермування під час ускладнення погодних умов та недотримання правил дорожнього руху.

У с. Топорищі Володарсько-Волинського району зіштовхнулись автомобілі «Suzuki Grand Vitara» та «ВАЗ-2109». Унаслідок ДТП водій та пасажир ВАЗівки загинули, водій іномарки отримав тілесні ушкодження.

У с. Старосільцях Коростишівського району сталась ДТП за участю автомобілів «КАМАЗ» та «Daewoо». У результаті попередньо відомо про 2 загиблих.

Нині на місцях подій працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції. Триває з'ясування всіх обставин та причин.

Шановні полісяни! Складні погодні умови підвищують ризик потрапити у ДТП, у зв'язку з чим правоохоронці нагадують як водіям, так і пішоходам про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

Намагайтеся у дні негоди не виїздити на автошляхи без нагальної потреби. При керуванні транспортними засобами в умовах недостатньої видимості не забувайте про уважність та обережність. Обов'язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість. Якщо виникає необхідність зупинитися – знижуйте швидкість поступово. При зупинці обов'язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

Закликаємо пішоходів в умовах недостатньої видимості переходити дорогу виключно у встановлених місцях. Батькам варто подбати про декорування дитячого одягу світловідбиваючими елементами.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські безпритульні ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ