На Житомирщині поліція упродовж півгодини розшукала грабіжників

На Житомирщині поліція упродовж півгодини розшукала грабіжників

02.12.15 14:19 0 599
У Новограді-Волинському на одній з вулиць двоє хлопців пограбували жінку, вирвавши з її рук сумку. Поліцейські затримали грабіжників та доставили їх до відділку. Триває досудове розслідування.

До чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення від 57-річної жительки райцентру про пограбування. Жінка розповіла, що близько 18-ї години на одній із центральних вулиць міста двоє невідомих молодиків відібрали у неї сумку, в якій знаходився гаманець з близько 650 гривнями, банківська картка та інші особисті речі.

Заявниці вдалося запам'ятати прикмети зловмисників і їх одяг, про які вона повідомила правоохоронцям. Тож, патрулюючи сусідні з місцем вчинення злочину квартали міста, поліцейські упродовж півгодини виявили двох осіб, за описом схожих на розшукуваних. Хлопці саме оглядали вміст викраденої жіночої сумки. Заявниця упізнала у затриманих своїх кривдників.

– До вчинення вуличного злочину виявилися причетними місцеві юнаки. Викрадені речі у них вилучено. Нині розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) ККУ, - прокоментував начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка.

За чинним законодавством подібні дії караються позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ