В Закарпатській області мукачівські рятувальники навчали стоматологів,як уникнути пожеж на роботі й удома

В Закарпатській області мукачівські рятувальники навчали стоматологів,як уникнути пожеж на роботі й удома

02.12.15 10:24 0 658
Мукачівські рятувальники озброїли місцевих стоматологів знаннями щодо правил пожежної безпеки. 30 листопада представники Мукачівського міськрайонного відділу ДСНС провели відповідну лекцію для персоналу Медичного стоматологічного центру «Добродент». Тема зустрічі, у якій взяли участь півтора десятки працівників закладу, – «Пожежна безпека на виробництві та в побуті».

Під час лекції рятувальники насамперед озвучили для присутніх алгоритм дій при виникненні пожежі, зокрема порядок евакуації з приміщення. Адже у випадку загорання від цього залежатиме життя не тільки самих стоматологів, а і їхніх пацієнтів. Також представники ДСНС продемонстрували персоналу, як треба правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння. Усе для того, аби за можливості працівники стоматологічного центру змогли завадити поширенню полум’я.

Оскільки в більшості слухачів лекції є власні сім’ї, рятувальники не оминули увагою тему запобігання виникненню пожеж у квартирах і будинках. Так, присутні дізналися основні правила безпеки при користуванні різними видами опалювальних приладів. Крім цього, батькам нагадали, аби вони у жодному разі не залишали вдома без нагляду малолітніх дітей. Насамкінець учасникам лекції роздали інформаційні листівки на протипожежну тематику.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч дорожники ...
Наступна новина: Ростислав Кралюк: на ...

КОМЕНТАРІ