В Закарпатській області тячівські вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку

В Закарпатській області тячівські вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку

02.12.15 18:25 0 689
У ніч на 1 грудня в с. Калини Тячівського району виникла пожежа у двоповерховому житловому будинку. Поки господарі помешкання спали, вогонь із першого поверху, де стіни цегляні, перекинувся на другий, збудований із дерева. Відтак по дерев’яних конструкціях полум’я швидко поширилося на дах будівлі. Загорання помітив сусід, який розбудив власників та о 01:10 подзвонив до оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

На місце події направили два відділення вогнеборців – по одній машині з державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди с. Нересниця. У гасінні вогню їм допомагали місцеві мешканці. Спільними зусиллями о 01:50 їм вдалося локалізувати пожежу й тим самим захистити від знищення літню кухню. О 03:10 вогнеборці повністю ліквідували загорання.

Причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – коротке замикання електромережі в будинку. Завдані збитки встановлюються, оскілки вогонь знищив крівлю та перекриття на площі 120 кв. м., а також частину домашнього майна.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині працівники ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ