За одержання хабара у сумі 400 доларів США засуджено начальника відділу пенітенціарної установи Рівненщини

За одержання хабара у сумі 400 доларів США засуджено начальника відділу пенітенціарної установи Рівненщини

02.12.15 15:29 0 606
Прокуратурою Рівненської області забезпечено участь під час судового розгляду обвинувального акта із укладеною угодою про визнання винуватості стосовно працівника пенітенціарної установи, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

- Начальника відділу однієї із пенітенціарних установ викрили правоохоронці під час одержання 28.10.2015 у своєму робочому кабінеті неправомірної вигоди у сумі 400 доларів США, - розповів заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик. – За ці кошти службовець пообіцяв засудженому посприяти у вирішенні питання щодо його умовно-дострокового звільнення.

У ході досудового розслідування, яке проводилося слідчими прокуратури області, підозрюваний повністю визнав вину у вчиненні інкримінованого злочину та уклав з прокурором угоду про визнання винуватості.

? Згідно з вироком Рівненського районного суду від 30.11.2015 затверджено вказану угоду про визнання винуватості та призначено покарання чоловіку у виді штрафу в розмірі 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 24 400 грн, з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій в органах та установах пенітенціарної системи строком на 3 роки,—повідомив прокурор. - А також його позбавлено спеціального звання майора внутрішньої служби.

Слід зазначити, що вирок суду в законну силу ще не вступив.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Рівному депутати ...

КОМЕНТАРІ