В Рівному депутати затвердили голів та персональний склад постійних комісій

В Рівному депутати затвердили голів та персональний склад постійних комісій

02.12.15 15:39 0 671
Нових голів і членів постійних комісій обрали під час другого пленарного засідання сесії Рівненської міської ради.

Відтак, постійну комісію з питань захисту прав людини, законності та правопорядку комісія з питань Регламенту, депутатської діяльності та етики, розвитку місцевого самоврядування очолив Олександр Чубай. До складу комісії увійшов також Олександр Курсик.

Головою комісії з питань охорони здоров'я, материнства і дитинства та соціального захисту населення став Юрій Осіпчук. Також до комісії увійшли Людмила Чирак і Тетяна Чубай.

Керівником комісії з питань науки, освіти, культури, духовного відродження, молоді, спорту, зв'язків з громадськими об'єднаннями та засобами масової інформації став Віталій Павелків. Серед членів комісії ще Анна Іванова і Любов Романюк.

Комісію з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій та підтримки підприємництва очолив Ігор Ковалець. До комісії увійшли Назарій Загоровський, Ольга Криж, Петро Пожарський і Тамара Тимощук.

Головою комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю став Сергій Паладійчук. Окрім того, до комісії увійшли Олександр Бабат, Микола Бляшин, Сергій Васильчук, Олександр Довжаниця, Олег Карпяк, Володимир Кудрін, Галина Кульчинська і Роман Яворський.

Комісію з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування очолила Людмила Туровська. Також у комісії праюватимуть Маріян Года, Юрій Мітін, Василь Немеш, Роман Петролюк, Володимир Попик, Святослав Стельмащук, Юрій Сухий і Анатолій Чугуєвець.

Керівником комісії з питань міського господарства та екології став Назарій Поліщук. До комісії також увійшли Богдан Гапяк, Святослав Євтушенко, Володимир Крюков і Роман Стасюк.

Комісію з питань транспорту і зв'язку очолив Олександр Нестерук. Серед членів комісії Олег Дзецько, Анатолій Лащук, Андрій Кузьмич та Ірина Пилипчук.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: зустріньте ...

КОМЕНТАРІ