У Волинській області ковельські правоохоронці знищили наркотичних засобів майже на 150 тисяч гривень

У Волинській області ковельські правоохоронці знищили наркотичних засобів майже на 150 тисяч гривень

02.12.15 08:32 0 568
Більше 3000 стебел рослин коноплі та маку, 74 грами канабісу, амфетамін, PVP, пристрій для куріння та засоби для приготування метамфетаміну знищили на території Ковельського відділу поліції. За цінами «чорного ринку» вартість спаленого сягає близько 150 тисяч гривень.

Процедура проходила у присутності спеціальної комісії, до складу якої, окрім поліцейських, увійшов представники СБУ. Знищенню підлягали наркотичні засоби, які були вилучені у ході протидії наркозлочинності та стали речовими доказами у кримінальних провадженнях. За рішенням судів щодо знищення небезпечних речовин, їх відповідальне зберігання у відділку поліції завершилося. Востаннє наркотики знищували шляхом спалення навесні 2015 року.

Незважаючи на постійне проведення профілактики у сфері незаконного обігу наркотиків, громадяни таки продовжують вчиняти злочини цієї категорії, – прокоментував начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь. – Тому варто вкотре нагадати: за будь-які дії, пов'язані із вирощуванням, зберіганням, розповсюдженням та вживанням наркотиків доведеться відповідати по закону.

Ковельський відділ поліції

ГУ НП у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі конкурс ...
Наступна новина: Вінничина: «Код всесвіту в ...

КОМЕНТАРІ