Наслідки негоди на території області станом на 15:00 год (інформація оновлюється)

Наслідки негоди на території області станом на 15:00 год (інформація оновлюється)

02.12.15 11:32 0 586
Впродовж 1 грудня рятувальники Тернопільської області залучалися до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов. Зокрема, в місті Тернопіль проводилось деблокування дерева внаслідок його падіння на електроопори вуличного освітлення.

У Борщівський районі внаслідок сильного пориву вітру дерево впало на проїзджу частину дороги.

У Бучацькому районі відсутнє електропостачання в таких населених пунктах : с. Костільники, с. Медведівці, с. Миколаївка, с. Передмістя, с. Звенигород, с. Зелена, с. Підзамочок, с. Озеряни, с. Язловець, с. Дуліби, с. Броварі та смт. Золотий Потік. Частково відсутнє електропостачання: с. Пишківці. На території району зафіксовані випадки пошкодження покрівлі приватних та адміністративних будівель.

У Монастириському районі негодою було пошкоджено покрівлю 3-х поверхової житлової будівлі, для ліквідації наслідків негоди був залучений черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 19.

У Козівському районі у 13 населених пунктах відсутнє електропостачання, а саме: с. Конюхи, х. Хоробрів, х. Хоростець, с. Потік, с. Бишки, с. Ценів, с. Олесино, х. Уритва, с. Вимислівка, с. Вибудів, х. Йосипівка, с. Кальне, х. Маковисько. На даний час працює три бригади Козівського РЕМу.

В смт. Козова по вул. Народівська, сильний вітер пошкодив шиферне покриття житлової будівлі.

На автошляху Стрий-Тернопіль (біля с. Теофіпілка) із посадкової смуги на проїжджу частину вітер поламав гілля дерев. На даний час рух транспорту відновлено.

За прогнозами Укргідрометцентру 1 грудня, в Україні спостерігатиметься погіршення погодних умов: вдень в Україні, крім північних областей, пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах 25-30 м/с; подекуди, крім південної частини, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Саме тому Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, не планувати поїздок на значні відстані та не вирушати у туристичні походи в гори.

Дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у двох ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ