ДСНС України звертається до громадян бути обережними у зв’язку з погіршенням погодних умов!

ДСНС України звертається до громадян бути обережними у зв’язку з погіршенням погодних умов!

02.12.15 11:03 0 589
За даними Укргідрометцентру до кінця доби 1 грудня в Україні очікуються пориви вітру 15-20 м/с, у західних областях місцями 25-30 м/с; подекуди, крім південної частини, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. 2 грудня вночі та вранці у південній частині України місцями пориви 25-30 м/с, вночі у східних областях сильні опади; у північній частині країни на дорогах подекуди ожеледиця. У Києві та Київській області спостерігатиметься мокрий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця.

Саме тому Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, не планувати поїздок на значні відстані та не вирушати у туристичні походи в гори.

Дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. ДСНС України нагадує, що при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

Шановні громадяни! Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині виявлено ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ