В Луцьку члени депутатської комісії підтримали кандидатури на посади заступників міського голови

В Луцьку члени депутатської комісії підтримали кандидатури на посади заступників міського голови

02.12.15 15:17 0 607
Cьогодні відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. На ньому депутати розглянули ряд кадрових питань. Зокрема, вони підтримали пропозиції голови комісії Петра Нестерука обрати заступником голови постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Сергія Шкоду і секретарем цієї комісії Вікторію Побережну.

Потім члени комісії розглянули питання про затвердження заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради. Міський голова Микола Романюк запропонував на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлева Тараса Володимировича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренка Сергія Анатолійовича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Гончарука Богдана Олександровича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Моклицю Юрія Володимировича та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконкому Вербича Юрія Григоровича. Члени комісії одноголосно підтримали усіх п'ятьох кандидатів.

На комісії також було обговорено та підтримано чисельність і персональний склад виконавчого комітету Луцької міської ради. У виконкомі, як і раніше, буде працювати 19 осіб.

Члени комісії також підтримали проект рішення про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ