На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу на комбікормовому заводі

На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу на комбікормовому заводі

02.12.15 08:51 0 674
30 листопада на ТОВ «Летичівський комбікормовий завод», що у смт. Летичів відбулося комплексне тактичне навчання на тему: «Ліквідація надзвичайної ситуації з гасінням умовної пожежі в виробничому корпусі підприємства». Основною метою навчань було удосконалення навичок реагування оперативних служб на надзвичайні ситуації, а також відпрацювання взаємодії з черговим персоналом підприємства.

За тактичним задумом, на першому поверсі виробничого цеху виникла пожежа, яка до прибуття пожежно-рятувального підрозділу розповсюдилася площею близько 25 кв. м. Спостерігалося сильне задимлення сходової клітини.

Рятувальники, які оперативно прибули до місця виклику, ліквідували умовну пожежу за допомогою двох ланок газодимозахисної служби, а також забезпечили захист від вогню прилеглі будівлі. Крім того, вогнеборці винесли з «палаючої» будівлі постраждалого працівника підприємства, якого передали співробітникам «швидкої».

Загалом, до навчань було залучено 12 рятувальників на двох одиницях пожежної техніки, а також оперативні служби смт. Летичів.

Підводячи підсумки навчання, начальник Летичівського райсектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Олександр Підкамінський подякував за взаємодію та відзначив злагодженість роботи всіх аварійних служб району.

Летичівський РС

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ