В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу,під час якої загинув господар будинку

В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу,під час якої загинув господар будинку

02.12.15 11:12 0 582
30 листопада о 15:15 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Галиця. За викликом на місце події прибули місцеві пожежні команди з смт. Лосинівка та с. Галиця.

Вогнеборці одразу приступили до гасіння та о 15:45 локалізували, а о 16:35 ліквідували пожежу. У гасінні було задіяно 2 автоцистерни та 5 чоловік особового складу.

Під час проведення розвідки, в одній з кімнат, рятувальники виявили тіло 44-річного домовласника без ознак життя. Нажаль, допомогти йому було вже запізно.

Вогнем пошкоджено майно всередині помешкання та знищено перекриття на площі 4 кв.м. Ймовірною причиною загорання послужила відсутність безпечної протипожежної розділки між димарем та дерев’яним перекриттям будівель.

Підрозділи ДСНС України на гасіння пожежі не залучалися.

Рятувальники звертаються до гостей та мешканців Чернігівщини з проханням подбати про справність приладів опалення. Щоб уникнути лиха та не залишитися в умовах холодів без даху над головою, необхідно уникати перегрівання печей, слідкувати, аби в димарях не з’являлися тріщини. Не використовуйте дрова, довжина яких перевищує розмір топкового отвору та не розпалюйте печі легкозаймистими рідинами.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі у двох ...

КОМЕНТАРІ