На Волині на лаві підсудних опинилися четверо хуліганів

На Волині на лаві підсудних опинилися четверо хуліганів

02.12.15 09:50 0 627
Двоє із них неповнолітні та одна дівчина. Після дискотеки, спритники побили двох волинян, і пошкодили транспортний засіб. Пригода трапилася у Луцькому районі.

Компанія молодих людей на автомобілі поверталася із дискотеки. Поблизу села Гать Луцького району їх підрізав автомобіль «ВАЗ».

Аби провчити «кривдника» вони обігнали автівку і зупинилися попереду, перегородивши дорогу транспортному засобу.

До водія підійшла молода дівчина, відкрила двері, і попросила його вийти, однак, той відмовився та почав виражатися нецензурною лайкою. Тоді дівчина вдарила його по обличчю та схопила руками за шию. Вмить до них підбігли троє інших молодиків, внаслідок чого зав'язалась сутичка. Один з хлопців підійшов до пасажира та вдарив його, від чого той упав на землю. Крім цього, молодики пошкодили і сам транспортний засіб: відірвали дзеркала заднього виду, а коли потерпілий вже від'їжджав, то вдарили по кришці багажника автівки.

За даним фактом, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисників встановили, тож невдовзі справа потрапила у суд.

Обвинувачені свою вину у вчиненні інкримінованого злочину визнали повністю, у вчиненому щиро розкаялися.

Луцький міськрайонний суд визнав підсудних винними та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки кожному із іспитовим терміном 2 роки, стягнувши матеріальну шкоду у розмірі 5125 гривень з кожного.

Сектор комунікації ГУНП

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ