Щоб потрапити на побачення в сусідню область,мешканець Хмельниччини викрав аж два транспортних засоби

Щоб потрапити на побачення в сусідню область,мешканець Хмельниччини викрав аж два транспортних засоби

02.12.15 09:30 0 610
Впродовж одного вечора 20-річний житель Білогірського району спочатку незаконно заволодів мопедом «Альфа», а коли той зламався, угнав ще й «ВАЗ 21011».

Як стало відомо з пояснень підозрюваного, зловмисник вирішив поїхати на вечорниці в село, розташоване в сусідній Рівненській області, але власного транспорту не мав. Коли проходив повз будинок знайомого, побачив під навісом мопед. Не довго думаючи, зловмисник зайшов на подвір'я і викрав його, але зумів доїхати мопедом тільки до районного центру — там двохколісний зламався.

Тим часом погода погіршувалась, почався дощ, і хлопець почав шукати інший транспорт. Зайшов у двір багатоквартирного будинку, де мешканці залишали машини, і вибрав серед автівок старенький «ВАЗ». Викотив автомобіль на дорогу і поїхав, куди збирався. Але в автомобілі закінчився бензин, і зловмисник був змушений залишити його на узбіччі дороги в Острозькому районі Рівненської області.

Завдяки допомозі небайдужих громадян правоохоронцям вдалося швидко розшукати і викрадений автомобіль, і 20-річного зловмисника. Хлопцеві уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ