У Рівненській області будьте обережними та враховуйте погодні умови (+фото)

У Рівненській області будьте обережними та враховуйте погодні умови (+фото)

02.12.15 09:00 0 662


Внаслідок зміни погодних умов, на деяких ділянках доріг міста Рівне та області спостерігається ускладнення руху транспортних засобів, а також інших учасників дорожнього руху, що може спричинити виникнення аварійних ситуацій і скоєння дорожньо-транспортних пригод.

Враховуючи вищевикладене, працівники поліції, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, звертаються до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними. При русі в умовах недостатньої видимості вмикайте ближнє світло фар, дотримуйтесь безпечної дистанції, а також не перевищуйте швидкість.

Окрім того, рекомендуємо водіям під час погіршення погодних умов, по можливості, утриматися від поїздок.

Також звертаємося до пішоходів! Переходьте дорогу лише у встановлених місцях. Будьте особливо уважними та обережними у вечірню та нічну пору доби. Не з'являйтеся раптово на проїзній частині дороги. По можливості, виділіть себе світлоповертаючими елементами!

У свою чергу працівники поліції Рівненщини продовжуватимуть забезпечувати безпеку дорожнього руху з метою недопущення виникнення аварійних ситуацій та дорожньо-транспортних пригод.

Відділ управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Волинська область: роботи з ...

КОМЕНТАРІ