Вінничина: «Долоні дитини візьми в свої руки» (+фото)

Вінничина: «Долоні дитини візьми в свої руки» (+фото)

03.12.15 11:20 0 841
Під такою назвою у перший день зими, відбулось відкриття благодійної акції, спрямованої на підтримку та допомогу дітям - сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування та дітям з особливими фізичними потребами.

Традиційно ініціаторами акції є громадська організація «Розвиток.Розвиток», за підтримки Вінницької міської рад та Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА.

Під час відкриття благодійної акції директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна зауважила: «Головною ідею цьогорічної благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки» є те, що учасниками є не лише діти, які ростуть і виховуються у дитячих будинках, а й ті, які живуть у звичайних сім'ях, мають батьків, але з тих чи інших причин обділені увагою суспільства, це дітки з особливими потребами».

У свою чергу організатор благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки» Ірина Борзова зазначила:

«Таку акцію у нашому місті ми вже проводимо вп'яте. Цьогоріч учасниками акції є діти сироти з дитячого будинку «Родинний дім», що у смт. Вороновиця та діти з обмеженими можливостями з міста Вінниця. У рамках акції також збиратимуться кошти для придбання слухового апарату для Павленка Сергія (1997 р.н.) з дитячого будинку «Родинний дім». У юнака є великі проблеми зі слухом, для повноцінного життя йому терміново необхідний слуховий апарат. Особливістю цьогорічній акції є і те, що від дизайнер Катерини Заболотної кожен учасник отримає власноруч виготовлену ароматичну іграшку-мавпочку на ім'я Крок, яка є символом 2016 року і приносить усім радість і здійснення мрій. День Святого Миколая – улюблене свято малечі, а особливо для тих, у кого немає родини. Цим діткам потрібна особлива увага та турбота. День Святого Миколая вони чекають з нетерпінням. В такі важкі для нашої країни часи особливо важливо не зруйнувати мрії дітлахів та їх віру у чудеса. У цей день диво має відбутись для кожної дитини, не зважаючи ні на що».

За словами Ірина Борзової, відчути себе у ролі Святого Миколая і цим самим долучитись до акції «Долоні дитини візьми в свої руки» може будь-хто з вінничан, підприємців, політичних та громадських діячів. Так, в рамках благодійної акції, впродовж 1 - 19 грудня у ТРЦ «Sky Park» буде розташоване «Дерево бажань», де розміщено фотографії та «долоньки» учасників благодійної акції, на яких малеча власноруч написала свої бажання до Святого Миколая. Поряд з «Деревом бажань» буде стояти чарівна скринька, куди кожна небайдужа людина може покласти омріяний дитячий подарунок!

Також організатори акції запрошують усіх небайдужих приносити з 1 по 19 грудня 2015 року до «Дерева бажань» у ТРЦ «Sky Park» подарунки на свій розсуд та по своїм можливостям - цукерки, фрукти, іграшки, книжки, одяг, розвиваючі ігри тощо. Подарунки вручатимуться особисто кожній дитині 19 грудня о 15.00 у Будинку офіцерів на святковому концерті «Крок до мрії».

«Для того, щоб наше суспільство було сильним та розвиненим – ми повинні піклуватись про наших дітей, берегти їх віру в диво, не закриваючи очі на їх проблеми. Адже відомо, що всі комплекси з дитинства – не долюбили, не втішили, проявили байдужість, зруйнували мрію… Тож давайте разом подаруємо незабутні хвилини щастя, радості і тепла тим, хто найбільше цього потребує» - підсумувала Ірина Борзова.

Мрії малюків (учасників цьогорічної благодійної акції) досить різноманітні.

Так, Павленко Сергій (1997 р.н.) – мріє мати сім‘ю, в майбутньому хоче стати будівельником, мати гарну освіту, а свій день народження відсвяткувати в Макдональсі, від Святого Миколая бажає отримати гантелі. У Сергія є великі проблеми зі слухом, для повноцінного життя йому терміново необхідний слуховий апарат. У рамках проекту «Долоні дитини візьми в свої руки» збиратимуться кошти для того, аби придбати слуховий апарат Павленку Сергію.

Лащенко Дмитро (2007 р.н.) – більше всього мріє самостійно ходити, мати багато друзів, які б з ним гралися, а у День Святого Миколая хоче отримати фарби, пензлики, полотно та мольберт.

Кучерук Ольга (2004 р.н.) – найбільше мріє ходити ногами, гарно бачити, від Святого Миколая мріє отримати енциклопедію про океан.

Філатов Максим (2009 р.н.) – мріє поїхати у дельфінарій, навчитись малювати, від Святого Миколая хтів би отримати фарби.

Філатова Вероніка (2003 р.н.) – полюбляє малювати, мріє стати художником, а у день Святого Миколая хтіла б отримати фарби, пензлики, мольберт та полотно.

Павленко Олександр (2007 р.н.) – мета його життя – вирости хорошою людиною, мрія - бути з мамою, дуже хоче зустрітися з братами Кличко, а від Святого Миколая хоче отримати новорічну кульку зі снігу.

16-тилітня Антісіна Євгенія мріє про сім‘ю, подорож до Львова, у майбутньому хоче працювати в СБУ, а від Святого Миколая очікує телефон або спортивний костюм.

Антісіна Ірина (2005 р.н.) – в майбутньому мріє стати співачкою, полюбляє вишивати, а від Святого Миколая мріє отримати ролики та лак для нігтів (бірюзового та рожевого кольорів).

Буйненко Ілля (2007 р.н.) – в майбутньому хоче стати міліціонером, у свій день народження побувати в аквапарку, а від Святого Миколая хтів би отримати кросівки, м‘яч та цукерки.

Ванжула Максим (2007 р.н.) – заповітна мрія поїхати додому, у майбутньому хоче стати футболістом, а від Святого Миколая мріє отримати боксерські рукавиці.

Віттенбек Вікторія (2002 р.н) – мріє відсвяткувати свій день народження у Макдональсі, покататись на ковзанах, а у день Святого Миколая отримати спортивний костюм, лак та шпильки для волосся.

Волоський Артем (2010 р.н.) – полюбляє грати у футбол, мріє повернутися додому та з родиною відсвяткувати свій день народження, а від Святого Миколая хтів отримати машинку на пульту.

Гаврилюк Вероніка (2000 р.н.) – в майбутньому хоче стати перукарем, мріє побувати у Карпатах, а від Святого Миколая мріє отримати лак для нігтів, прикраси та шпильки для волосся.

Годовий Денис (2009 р.н.) – від Святого Миколая мріє отримати машинку. Горбунов Юрій (2001 р.н.) – мріє бути завжди поряд з мамою і разом святкувати усі свята, особливо свій день народження, від святого Миколая хтів би отримати кросівки Nike.

Дідух Олександр (2004 р. н.) – мріє стати космонавтом та поїхати разом з Дідом Морозом на Північний полюс, у Святого Миколая просить боксерські рукавиці та ролики.

Заболотний Вадим (2006 р.н.) - пише вірші, мріє отримати гарну освіту, у свій день народження хтів би відвідати Макдональс та пострибати на батутах, у День Святого Миколая хтів би отримати пачку зошитів та цукерки.

Іванов Микола (2002 р.н.) - мріє стати боксером, особисто зустрітися з Олександром Усіком, а від Святого Миколая очікує скейтборд.

Іващенко Яна (2004 р.н.) – мріє поїхати в аквапарк та на коток, у свій день народження мріє з‘їсти великий торт, від Святого Миколая мріє отримати рожевий лак для нігтів та цукерки.

Літинський Богдан (2004 р.н) – в майбутньому мріє стати пожежником, на день народження хоче запросити усіх своїх друзів, від Святого Миколая хтів би отримати кросівки.

Назаренко Віктор (2006 р.н.) – заповітна мрія мати сім‘ю, поїхати в Макдональс та аквапарк, а у день Святого Миколая хтів би отримати ролики. Проценко Віталій (1999 р.н.) та його брат Сергій (2001 р.н.)– від Святого Миколая мріють отримати скейтборди.

Сич Віталій (2005 р.н.) – свій день народження мріє відсвяткувати з мамою, в майбутньому хоче стати кухарем, а у День Святого Миколая бажає отримати машинку на пульту.

Танасійчук Єлизавета (2011 р.н.) – мріє отримати від Святого Миколая ляльку. Хацкевич Єва (2013 р.н) – у день Святого Миколая хоче отримати ляльку. Шевченко Маргарита (2001 р.н.) – мріє отримати гарну освіту, мати власний будинок, а від Святого Миколая хтіла б отримати кросівки.

Шевчук Богдан (2006 р.н.) - полюбляє грати у футбол, свій день народження мріє відсвяткувати в «Дитячій планеті», а від Святого Миколая мріє отримати цукерки.

Шепарська Анастасія (2009 р.н.) – у День Святого Миколая хоче отримати ляльку.

Шиньковий Богдан (2010 р.н.) – до Дня Святого Миколая хтів отримати конструктор.

Для довідки:

Всі матеріали про акцію є на сайті Rozvitok.com та у соціальній мережі Фейсбук на сторінці «Розвиток. Розвиток». Інформацію про учасників акції(особисті анкети, розмір взуття та одежі, зріст) можна отримати за телефоном 067-765-50-25 - організатор благодійної акції Ірина Борзова.

Кошти на придбання слухового апарату для Павленка Сергія можна кинути у скриньку, що розташована біля «Дерева бажань» у ТРЦ «Sky Park», або перерахувати на рахунок ГО «Розвиток. Розвиток» ПАТ КБ «ПриватБанк», МФО 302689 ЗКПО 37618260 р/р 26007055308117 (призначення платежу: для Сергія Павленка).















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Прикарпатті ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ