На Вінниччині відбулось відкриття щорічного ярмарку під гаслом «Руками створена краса» (+фото)

На Вінниччині відбулось відкриття щорічного ярмарку під гаслом «Руками створена краса» (+фото)

03.12.15 10:37 0 636
2 грудня, в Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати, відбулось відкриття щорічного ярмарку «Руками створена краса».

Голова ГО «Гармонія» Раїса Панасюк висловила подяку керівництву області, Народному депутату Сергію Кудлаєнку, БФ «Подільська громада» і «Без кордонів», громадським організаціям «Розвиток. Розвиток», «Творчі люди» та «Творче покоління» за сприяння в організації та проведення виставки.

Раїса Панасюк наголосила: «Вже восьмий рік поспіль проходить ярмарок, де наші авантюрні ідеї знаходять відгук у добрих та небайдужих серцях. ділитися своїм умінням будуть майстри з обмеженими фізичними можливостями, а також паралельно ярмарку проходитимуть тематичні майстер-класи для дітей та дорослих, де власноруч всі бажаючі матимуть можливості змайструвати прикраси».

На ярмарку кожен бажаючий зможе придбати сувеніри, подарунки, в'язані та вишиті вироби, листівки, предмети декору та ялинкові прикраси. Представлені авторські речі, створені вихованцями інтернатів, людьми, що пересуваються в інвалідних візках.

Як зазначила Рая Панасюк, усі зібрані кошти будуть передані на потреби військовим у зону АТО.

Як зазначила директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Наталя Заболотна: «Ярмарок, який триватиме з 2 по 5 грудня є різноплановий та насичений подіями, адже кожний день відрізняється своєю тематикою та супроводжується своєрідними заходами. До участі запрошуються не тільки громадські організації та люди з обмеженими можливостями, а й творчі та натхненні громадяни Вінниччини, які мають чуйне серце та бажання допомогти іншому. ГО «Гармонія» виходить за межі цільової аудиторії і працює для широкого кола людей. На Вінниччині, протягом року , відбувається Всеукраїнська молодіжна акція «Відповідальність починається з мене». В межах цієї акції вінничани виготовили листівки і передали їх на ярмарковий продаж, таким чином намагаючись допомогти коштами для військових в АТО».

Урочисте відкриття ярмарку «Руками створена краса» супроводжувалось дитячим дефіле та виступами вінницьких виконавців. За час свого існування такий яскравий передноворічний захід вже став гарною традицією в нашому місті, він дозволяє людям з інвалідністю відчути себе умілими і потрібними, а усім відвідувачам – зануритись в атмосферу краси, добра й гармонії.



















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: В Житомирській області 1 ...

КОМЕНТАРІ