Житомирська область: за добу рятувальники двічі надавали допомогу у дорожньо-транспортних пригодах,що стались внаслідок погіршення погодних умов

Житомирська область: за добу рятувальники двічі надавали допомогу у дорожньо-транспортних пригодах,що стались внаслідок погіршення погодних умов

03.12.15 18:18 0 646
1 грудня о 13:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась поблизу с. Кашперівка Коростишівського району.

За місцем виклику прибули рятувальники 20-ї ДПРЧ. З’ясувалось, що внаслідок зіткнення Камазу та «Daewoo Lanos», загинули двоє пасажирів легковика. Необхідна була допомога у деблокуванні їх тіл. За допомогою гідравлічного інструменту та бензорізу рятувальники розрізали пошкоджену автівку та вивільнили загиблих. Загалом аварійно-рятувальні роботи проводили 4 чоловіки особового складу 20-ї ДПРЧ.

Ще один випадок, внаслідок погіршення погодних умов, але на щастя закінчився без жертв, стався цього ж дня о 19:20 на 2 км автодороги Брусилів-Попільня. Чергове відділення 6-ї ДПРЧ негайно виїхало за місцем виклику.

За попередньою інформацією, чоловік, керуючи автомобілем «Dacia Logan», через несприятливі погодні умови не впорався із керуванням та здійснив перекидання транспортного засобу у кювет.

За допомогою буксирувального тросу рятувальникам вдалось витягнути автівку на дорогу. Загиблих та травмованих внаслідок події немає.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В ГУ ДСНС України у ...
Наступна новина: Відтепер вінничани можуть ...

КОМЕНТАРІ