Іван Крисак представляє Тернопільщину на Міжнародній конференції з питань децентралізації влади

Іван Крисак представляє Тернопільщину на Міжнародній конференції з питань децентралізації влади

03.12.15 09:06 0 722
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак представляє Тернопільщину на Міжнародній конференції «Забезпечення реформи децентралізації влади: можливості та інновації для розвитку місцевого самоврядування», яка протягом 2-3 грудня відбувається у Києві.

Організаторами цього заходу виступили міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, представництво ПРООН в Україні та Регіональний центр ПРООН по Європі та країнах СНД.

Зі слів Івана Крисака, в Києві представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з усієї України ознайомлюють із стратегічними підходами до реформи децентралізації та місцевого самоврядування, фіскальної децентралізації, територіальної та адміністративної реформи, міжмуніципального співробітництва для надання послуг.

Крім того, перед першими особами територіальних громад України буде презентовано «Регіональний проект боротьби з корупцією та розвитку місцевого самоврядування» за підтримки уряду Румунії.

Відтак учасники конференції обговорять роль місцевого самоврядування в ефективній боротьбі та запобігання корупції.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ