У Рівненській області інструктор автошколи відповідатиме у суді за вчинення корупційного злочину

У Рівненській області інструктор автошколи відповідатиме у суді за вчинення корупційного злочину

03.12.15 14:36 0 632
Слідчими прокуратури Рівненської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою інструктора однієї із автомобільних шкіл у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом).

Кримінальне провадження прокуратура області розпочала на підставі матеріалів журналістського розслідування.

- У ході слідства зібрано беззаперечні докази того, що інструктор прийняв у квітні 2015 року пропозицію неправомірної вигоди від учня автошколи, а також пообіцяв здійснити вплив на прийняття рішення про видачу останньому посвідчення водія посадовими особами відповідної установи, уповноваженими на виконання функцій держави, – розповів заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

Наразі обвинувальний акт стосовно підозрюваного та угоду про визнання винуватості, укладену між ним та прокурором, спрямовано до Рівненського міського суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 750 до 1500 до неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ