В Чернігівській області знищено артилерійський снаряд

В Чернігівській області знищено артилерійський снаряд

03.12.15 08:02 0 721
01 грудня о 08:30 до управління Держслужби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення від місцевого жителя, про те, що поблизу села Анисів Чернігівського району на відкритій території він виявив предмет, схожий за ознаками на вибухонебезпечний. Місце виявлення вибухонебезпечного предмета було взято під охорону співробітниками міліції.

На місце події прибули піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного Управління ДСНС, які ідентифікували небезпечну знахідку, як 85-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої Світової війни. Фахівці додатково обстежили прилеглі території, але інших небезпечних предметів не виявлено. Рятувальники спецавтомобілем транспортували боєприпас у визначене безпечне місце та о 13:20 знищили шляхом підриву.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримання заходів безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Не можна їх чіпати руками, переносити чи перекочувати. У разі виявлення таких предметів необхідно негайно повідомити рятувальників або правоохоронців.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ