Чернівці: Електронні сервіси ДФС працюють для платників податків

Чернівці: Електронні сервіси ДФС працюють для платників податків

03.12.15 11:55 0 634
Для якісного обслуговування платників податків та спрощення ведення бізнесу Державною фіскальною службою України запроваджено ряд сервісів, інформація про які розміщено на офіційному веб-порталі ДФС.

Зокрема, платники податків мають змогу звітувати он-лайн не тільки до органів ДФС, а й до органів Держстату та Пенсійного фонду за допомогою ключів електронного цифрового підпису. Посилений сертифікат можна безкоштовно отримати в пунктах реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів ДФС.

За допомогою електронних сервісів суб‘єкти господарювання можуть перевірити потенційних бізнес-партнерів щодо реєстрації платником ПДВ, анулювання реєстрації платника ПДВ, сумлінності сплати податків до бюджету, реєстрації платником єдиного податку, тощо.

Крім того, у разі виникнення питань щодо застосування податкового, митного законодавства, а також сплати єдиного внеску на загальнообов‘язкове державне соціальне страхування, платники податків та суб‘єкти ЗЕД можуть скористатися загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом («ЗІР»).

Цей сервіс забезпечує можливість пошуку інформації по певному податку, напрямку діяльності, в тому числі з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації.

Користуючись сервісами, платники можуть заощадити власний робочий час та скоротити до мінімуму контакти з органами ДФС.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: План спортивно-масових ...
Наступна новина: Звіт про надходження ...

КОМЕНТАРІ