В Луцьку депутати працюють у постійних комісіях

В Луцьку депутати працюють у постійних комісіях

03.12.15 11:34 0 629
Уже другий день депутати працюють у складі посітйних комісій міської ради. на своє засідання зібралися члени постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. Участь у її роботі взяли міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Юлія Вусенко, депутати Андрій Козюра, Сергій Балицький, Микола Яручик, Петро Бойко, Костянтин Петрочук, Віктор Ящук.

На початку засідання депутати обрали заступника та секретаря постійної комісії. Так ними стали Віктор Ящук та Костянтин Петрочук відповідно.

Потому присутні розглянули питання: “Про затвердження заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради” та “Про утворення виконавчого комітету Луцької міської ради, визначення його чисельності та затвердження його персонального складу”.

Доповідачем з цих питань виступив міський голова Микола Романюк. Він представив присутнім кандидатів на посаду першого заступника міського голови, заступників та заступника, керуючого справами виконкому Тараса Яковлева, Сергія Григоренка, Богдана Гончарука, Юрія Моклицю та Юрія Вербича. Потому депутати мали змогу задати питання кандидатам.

Також Микола Романюк озвучив й призвища претендентів на включення до складу виконавчого комітету.

Аналогічні питання були розглянуті постійною комісію міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Члени комісії обрали заступником голови комісії Артема Запотоцького, секретарем — Ігоря Поліщука.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ