Луцьк: змагання з тенісу настільного завершили спартакіаду міста в двох групах

Луцьк: змагання з тенісу настільного завершили спартакіаду міста в двох групах

03.12.15 08:11 0 654
З метою популяризації і подальшого розвитку тенісу настільного серед населення нашого міста, підвищення майстерності, залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом; пропаганду здорового способу життя, а також для визначення кращих команд серед учасників Спартакіади міста 2015 року, комітет по фізичній культурі та спорту у спеціалізованому залі тенісу настільного Луцької ДЮСШ № 2 провів змагання у трьох групах (серед ПТНЗ, вищих навчальних закладів І-ІІ, ІІІ - IV рівнів акредитації та трудових колективів нашого міста).

Сімнадцять команд-учасниць змагалися за коловою системою. У складі кожної команди виступало по три спортсмена (2 чоловіки і 1 жінка).

Як відзначив головний суддя змагань, суддя національної категорії Євген Демчук: “Теніс настільний у місті набирає з кожним роком все більшої популярності. Зростає кількість бажаючих займатися даним видом спорту. Є високі показники і в луцьких спортсменів, які гідно представляють наше місто на Всеукраїнських змаганнях. Приємно відзначити, що збільшилася кількість команд трудових колективів, які брали участь”.

У групі серед вищих навчальних закладів ІІІ - IV рівнів акредитації перемогла команда Академії рекреаційних технологій і права. Друге місце у команди Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, а трійку лідерів замкнула команда Луцького національного технічного університету

Серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації перемогла команда Луцького педагогічного коледжу. Друге місце у команди технічного коледжу Луцького національного технічного університету, а третє - у команди коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Серед підприємств, установ, організацій перемогла команда “Освіта”. Друге місце у ТОВ “Кромберг енд Шуберт Україна”, а третє - в ДКП “Луцьктепло”.

По закінченні змагань команди нагороджені дипломами від організаторів змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники провели ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ