У Чернівцях 3 грудня відбудеться ХІV Фестиваль з кулінарного мистецтва “Буковинська гостинність”

У Чернівцях 3 грудня відбудеться ХІV Фестиваль з кулінарного мистецтва “Буковинська гостинність”

03.12.15 13:30 0 694
Суб'єкти господарювання ресторанного бізнесу, кухарі, кондитери, студенти та учні профільних навчальних закладів з кулінарного і кондитерського мистецтва запрошуються до співпраці та участі в ХІV Фестивалі з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015», який відбудеться 3 грудня в дворику Ратуші та на базі ресторану «Варанці» за адресою: м.Чернівці, Центральна площа, 1.

Початок фестивалю – об 11 год.

Метою Фестивалю є популяризація та розвиток кулінарного і кондитерського мистецтва, ознайомлення з досягненнями фахівців у галузі ресторанного бізнесу, підвищення професійної майстерності кухарів та кондитерів, підвищення культури обслуговування населення, привертання уваги до сфери організованого харчування в місті.

Фестиваль поєднає виставку-ярмарок різноманітних кулінарних та кондитерських шедеврів від найкращих закладів ресторанного бізнесу, кондитерських цехів, також майстер класи та конкурси кухарів, кондитерів, майстрів карвінгу серед юніорів.

Детальну інформацію про умови участі та порядок проведення Фестивалю можна отримати в департаменті економіки міської ради (м.Чернівці, вул. О.Кобилянської, 3, каб. № 4, 9 тел. (0372) 52-64-25, 55-36-67).

Запрошуємо чернівчан та гостей міста відвідати ХІV Фестивалі з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015» (вхід вільний).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ