Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася семінар-нарада з питань цивільного захисту

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася семінар-нарада з питань цивільного захисту

03.12.15 11:24 0 605
Захід відбувся у вигляді лекції, яку провели викладачі Інституту державного управління у сфері цивільного захисту.

У роботі наради взяли участь начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький та начальник управління надзвичайних ситуацій ОДА Володимир Стебницький, також були присутні голови райдержадміністрацій, міські голови міст обласного значення, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Мета семінар-наради – підвищення кваліфікації керівного складу і фахівців місцевих органів виконавчої влади, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту та координації роботи служб на місцях у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Розпочинаючи нараду, начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький подякував присутнім за активну співпрацю в районах та звернув їх увагу на важливість вирішення поточних проблем у сфері цивільного захисту населення, зокрема створення місцевих пожежних команд.

У свою чергу, завідувач кафедри цивільного захисту Інституту державного управління у сфері цивільного захисту, кандидат військових наук, доцент Олег Бондаренко підкреслив, що керівники всіх рівнів на місцях мають знати свої обов’язки, як діяти у тих чи інших ситуаціях, які сили залучати, яким є порядок дій при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Упродовж заходу у цікавій живій формі були обговорені актуальні питання структури та режими функціонування системи цивільного захисту у теперішніх умовах, особлива увага була звернена на підвищення ефективності управління у сфері цивільного захисту. Також присутні обмінялися думками щодо повноважень суб’єктів забезпечення цивільного захисту населення та розподілу функцій у забезпеченні цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ