Івано-Франківщина: відбулася підсумкова нарада за результатами діяльності У ДСНС в області за 11 місяців 2015 року

Івано-Франківщина: відбулася підсумкова нарада за результатами діяльності У ДСНС в області за 11 місяців 2015 року

03.12.15 10:07 0 649
2 грудня прикарпатські рятувальники підбили підсумки своєї роботи за 11 місяців поточного року. В роботі наради взяли участь працівники Управління ДСНС в об­­ла­сті та керівники його територіальних під­ро­зділів.

Нарада відбувалася під головуванням начальника Управління ДСНС в області Володимира Чернецького.

Згідно порядку денного бу­ло заслухано доповідачів та проведено обговорення найактуальніших питань діяльності Управління ДСНС в області за вказаний період.

В ході наради було розглянуто ряд важливих питань - про результати діяльності підрозділів У ДСНС в області з питань готовності та реагування на надзвичайні ситуації, пожежі та інші події; про роботу інспекторського складу підрозділів Управління ДСНС в області з питань державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту; про стан масово-роз’яснювальної роботи серед населення області з питань безпеки життєдіяльності; про роботу Регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщені з тимчасово окупованих територій та району проведення АТО...

Підбиваючи підсумки наради, начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький наголосив, що всі підрозділи Управління ДСНС в області виконують свою роботу на належному рівні та перебувають у постійній готовності до дій за призначенням.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ